Palvelut

työnohjaus

Työnohjaus

Työnohjaus on useamman kerran sarja dialogisia keskusteluja 2-4 viikon välein. Keskustelussa tutkitaan, arvioidaan ja kehitetään omaa työtä. Yhden keskustelun kesto on 60-90 minuuttia.

Lue lisää

Image by LinkedIn Sales Solutions

Esihenkilö- ja tiimivalmennukset

Valmennuksen tavoitteena on löytää oivalluksia omaan työhön erilaisten osallistavien tehtävien kautta. Valmennuksen tavoitteet ja toteutus suunnitellaan tilaajan tarpeiden ja toiveiden pohjalle. Valmennukset räätälöidään tarpeen mukaan.

Lue lisää

RPM logo.png

Motivaatioprofiili

Reiss Motivaatioprofiili (RMP) sisältää henkilökohtaisen yksilöprofiilin ja motivaatiokeskustelun 60-90 min sekä laajan kirjallisen raportin.

Lue lisää

Hinta 320€ sisältää alv:n.

Hyötyisitkö sinä työnohjauksesta?

hyötyistikö työnohjaujsesta.jpg

Mikä on RMP-Motivaatiotesti?

HYVINVOINTIA JA ENERGIAA MOTIVAATIOYMMÄRRYKSELLÄ

Elämäämme määrittävät 16 perustarvetta eli motiivia. Ne ovat aines, josta meidät on tehty ja joka antaa tarkoituksen ja merkityksen olemassaolollemme. Kaikilla on nämä 16 perustarvetta, mutta yksilöt asettavat ne erilaiseen tärkeysjärjestykseen. Sitä, millaiseen tärkeysjärjestykseen yksilö asettaa 16 perustarvetta, kutsutaan Reiss Motivaatioprofiiliksi (engl. Reiss Motivation Profile®), lyhyesti RMP.

 

RMP on tieteellinen, moderni ja yksilöllinen tapa kartoittaa ihmisen sisäistä motivaatiota. Toisin kuin monet muut persoonallisuusarvioinnit, RMP ei luokittele vaan käsittää ihmisen arvo- ja motiivirakenteet sekä perustarpeet.

 

Jokainen motivaatioprofiili on yksilöllinen kuin sormenjälki. Se kertoo ihmisen persoonallisuuspiirteistä ja ydinarvoista.

 

Suomen Motivaatiotalo Oy kouluttaa ja sertifioi ainoana toimijana Suomessa RMP Motivaatiovalmentajia.

Anne Koski on sertifioitu RMP-valmentaja.

 

“Kun tiedät, mikä sinua todella motivoi, voit muuttaa elämäsi haluamaasi suuntaan.”

Steven Reiss, The Normal Personality, Cambridge University Press 2008